Skip to main content

Hamletek

DIVADLO MINOR 24. 5. / 10.00 / 50 min Divadlo Polárka / velká scéna ŽÁNR: Tuzemské, Děti

Informace o vrácení vstupného níže

vstupenky

Informace pro vrácení vstupenek:

  • U vstupenek zakoupených kartou online, nebo bankovním převodem probíhá vracení vstupného automaticky do 14 dnů od data neuskutečněného představení na účet, z něhož byly vstupenky uhrazeny.
  • U vstupenek zakoupených v předprodeji vstupenek Zákaznického centra probíhá vracení vstupného do 7.6.24, po předložení vstupenky na ZC.
  • U vstupenek zakoupených převodem, dobírkou, nebo na fakturu nás prosím kontaktujte na storno@ndbrno.cz.
  • Vstupenky zakoupené u smluvních prodejců – ColosseumTicket, Student agency – dochází k vrácení vstupenek přímo u prodejce, u kterého divák vstupenky zakoupil.

V případě dotazů nás kontaktujte na email storno@ndbrno.cz.

„Čau, já jsem Kuba, ale říkají mi Hamletek. Stala se mi pěkně blbá věc – s mámou se máme stěhovat do Radotína! Proč jako nemůže být všechno jako dřív? A kam vůbec zmizel táta?“ Jít nebo nejít? Jak to rozhodnout? Je důstojnější vylézt ven, i když vůbec nechci jet do Radotína nebo zahodit klíč a trápení skončit navždy vzpourou? Rozchod rodičů zažije v České republice zhruba 50% dětí. Není to tedy nic neobvyklého a divného, a my dospělí bychom se neměli bát o tom s nimi mluvit. Pokud to totiž uděláme správně, můžeme jim ukázat, že v životě se dějí i nepříjemné věci, které ale nikdy netrvají na věky.

Hamlet je nejhranější drama Williama Shakespeara a Hamlet tráví ze všech slavných Shakespearových postav nejvíce času tím, že si povídá s diváky.

Text inscenace pracuje s úryvky hry Williama Shakespeara Hamlet v překladu Zdeňka Urbánka.

Scénář: Janek Lesák, Natálie Preslová Strýčková

Režie: Janek Lesák

Dramaturgie: Natálie Preslová Strýčková

Scéna a kostýmy: Kamil Bělohlávek

Hudba: Ivo Sedláček

Účinkují: Ivana Huspeková, Ondřej Nosálek